Hogyan működik a fogadási folyamat a pókerben?

Australia

shampooer48

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  N/A

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  September 25, 2023

 • Total Views

  70 Views

Report Employer

About Us

Amikor magabiztosabb és biztonságban érzi magát, nagyobb valószínűséggel hoz jobb döntéseket és szórakoztatóbb az asztalokon. Ha nem biztos abban, hogy mit kell tennie az asztalokon, akkor sokkal idegesebb lesz, és ez megmutatkozik a játékban. Amikor kényelmesebbnek érzi magát, akkor elkezdi pihenni egy kicsit az asztalokon. Ha tudod, hogyan kell pókerezni, akkor kényelmesebbnek és magabiztosabbnak érzi magát.

Szörnyű döntéseket fogsz hozni, amelyek óriási veszteségekhez vezetnek, vagy olyan magabiztos leszel, hogy csak azért fogsz kezet hajtani, mert helyesnek érzi magát. Amikor idegesnek érzi magát, akkor elkezd döntéseket hozni, amelyek az érzelmeken alapulnak, nem pedig a racionális gondolkodáson. Ha tudod, hogyan kell játszani a játékot, akkor magabiztosabb leszel a cselekedeteidben, így kevésbé aggódsz a rossz döntések meghozatalában.

Nyugodtabbnak fogod magad érezni. Ez egy másik mellékhatás, ha tudjuk, hogyan kell pókerezni. Ezek a kártyák el vannak rejtve más játékosoktól, és elengedhetetlenek a nyerő kéz létrehozásához. Hole kártyák: A legtöbb pókerváltozatban minden játékos kap egy sor privát kártyát, amelyet "hole kártyáknak" neveznek. A kapott lyukak száma attól függően változik, hogy melyik változatot játsszák.

Ha felemeli, a többi játékosnak is el kell döntenie, hogy szeretne-e ellenőrizni, https://hu.mypokersecret.com/ hívni, vagy fold. Ez azt jelenti, hogy elkötelezed magad a kezedben. Ha nem biztos benne, hogy van egy jó kéz, meg kell várni, amíg biztos. Ha biztos benne, hogy van egy jó kéz, itt az ideje, hogy emelje fel. Ígéretes, hogy kifizeti az egész potot, és meg akarja győződni arról, hogy megkapja a kívánt kezet.

De ez azt jelenti, hogy sokkal valószínűbb, hogy több pénzt fogsz keresni, ha a játékot játszod, és jobban csinálod. Ezeket a rossz játékokat akkor súlyosbítja a rossz pszichológia - mint például a túl sok fogadás a rossz kezeken, vagy több kártyát játszanak, hogy megpróbáljanak nagyobb kezet készíteni. Ennek az az oka, hogy a legtöbb rossz játék az, hogy nem tudja, hogyan kell megfelelően pókerezni. Ez csak emberi természet.

Emberként szeretjük tudni, hogy mit várhatunk az életünkben lévő helyzetektől. Az, ahogyan ezekről a helyzetekről gondolkodunk, és a cselekedeteinkbe vetett bizalom a biztonság érzéséhez vezet. Ha elkezdi játszani a nagyszerű póker, akkor a rossz játékok megszűnik történni, és az összeget nyersz lesz nagyobb, mint ha maradt a kényelmi zónában. Még magabiztosabb lesz. Ha nem biztos benne, hogyan kell pókerezni, akkor szörnyű idő lesz az asztalokon. Ahhoz, hogy több pénzt az asztalokon, akkor valóban képesnek kell lennie arra, hogy játsszon jobb póker, ez az, ahol egy csomó pénzt veszít.

Egy játékos nyerhet vagy veszíthet egy egyenesen. De a többi közvetlen haszontalan. Mit jelent ez a nyilvánvaló kivételek mellett?